Huisstijl

Huisstijl

5 Veelgestelde vragen over een huisstijl:

  1. Waarom zou ik een huisstijl nemen?
  2. Wat doet een huisstijl voor mijn bedrijf?
  3. Waar kan ik mijn huisstijl gebruiken?
  4. Hoort mijn logo bij de huisstijl?
  5. Kan KoHa Design dit voor mij maken?

Nieuwsgierig naar de antwoorden? Lees hieronder verder!

  1. Waarom zou ik een huisstijl nemen?

Dit is de meest voorkomende vraag die wij gesteld krijgen.
Wij kunnen je wel 50 redenen geven om wel een huisstijl te nemen. De belangrijkste is: Dit is jouw bedrijfsidentiteit, dit is wie jij bent en waar jij voor staat als bedrijf. Het maakt niet uit wat je doet, jij moet je klanten bereiken en laten zien waar je voor staat. Dat doe je door middel van je huisstijl.

      2. Wat doet een huisstijl voor mijn bedrijf?

Jouw huisstijl gaat er voor zorgen dat klanten jou gaan herkennen. Zolang jij de huisstijl goed doorvoert van visitekaartje tot de flyer die je weg wil geven. Overal moet je de huisstijl terug laten komen. Zo geef je klanten rust en regelmaat en gaan ze zich meer hechten aan jouw huisstijl.

      3. Waar kan ik mijn huisstijl gebruiken?

Simpel antwoord, op alles wat je maar wil. De meest voorkomende producten zijn: visitekaartjes, notitieboekjes, pennen, briefpapier, kalenders, kleding en zo kunnen wij nog wel + 200 artikelen noemen.

      4. Hoort mijn logo bij het huisstijl?

JA! Een goed logo is het halve werk bij een huisstijl. Maar laten wij je dit goed uitleggen want er komt veel meer bij kijken. Het logo is de basis voor je huisstijl, daarnaast komt typografie (alles wat bij tekst komt kijken) dan heb je de kleuren die jouw logo en tekst kleur geven. Om dit als samenhangend front te krijgen creëren wij hier omheen een huisstijl die aansluit op jouw behoeften.

      5Kan KoHa Design dit voor mij maken?

Dat doen wij met plezier! Samen gaan wij aan de slag om jouw huisstijl zo te maken dat niemand meer om jou en jouw bedrijf heen kan. Disclaimer het grootste succes komt altijd nog vanuit jezelf. Alleen jij kan de huisstijl goed gaan gebruiken en bekender maken, wij bieden hulp bij het creëren.

Persoonlijk advies nodig?

Op zoek naar op maat nodig of hulp nodig bij
het samenstellen van je bestelling? Laat het ons weten!