Evenementen

Evenementen

8 Benodigdheden om jouw evenement een succes te maken!

 1. Tickets
  Een van de meest voorkomende entreebewijzen. Een mooi vormgegeven ticket roept sfeer op. Door de tastbaarheid van een ticket krijgen de gasten steeds meer zin in het evenement.
 2. Polsbandjes
  Voor elk evenement of beurs kan een polsbandje de uitkomst bieden. Als onderscheid om een VIP ruimte binnen te komen of om te laten zien dat je bij de crew hoort. Ook zien wij veel verenigingen dit gebruiken als een soort entreebewijs.
 3. Consumptie bonnen/munten
  Iedereen lust wel een drankje tijdens het evenement of tijdens een lange beurswandeling, betaling met munten of bonnen zorgt voor gemak. De vraag is alleen: Ga je voor muntjes om nogmaals te gebruiken of ga je juist voor bonnen die maar een keer te gebruiken zijn?
 4. Spandoeken
  Jouw beurs of evenement aankondigen? Een spandoek bied de uitkomst om je groot te presenteren. Maar je kan deze ook gebruiken om dranghekken weg te werken met fleurige kleuren en artwork.
 5. Beurswand
  De presentatie wand van jouw bedrijf, deze zet je bij je stand neer zodat het lekker opvalt. Bij sommige wanden kunnen wij zelfs spotjes vestigen zodat je echt uitgelicht wordt.
 6. Vlaggen
  Bij de grotere dance events zie je altijd wel een paar mensen met een grote vlag lopen van hun land. Maar je kan deze ook laten wapperen met jouw logo of tekst, zodat iedereen weet waar je staat.
 7. Bekers
  Een veel gebruikt item op grotere evenementen. Hoe mooier je deze beker maakt des te meer wordt het ook een aandenken aan jouw evenement. Door deze vooraf te verkopen en deze te kunnen laten hervullen is het economisch ook nog een goede overweging.
 8. Tassen
  Dit wordt voornamelijk weggegeven bij beurzen met het benodigde materiaal er in. Maar je kan het ook vullen met festival benodigdheden en het het daar verkopen. Zolang de naam van het festival of juist van je bedrijf er maar op staat.

Persoonlijk advies nodig?

Op zoek naar op maat nodig of hulp nodig bij
het samenstellen van je bestelling? Laat het ons weten!