Horeca

Horeca

10 Producten om jouw Horeca take away te boosten:

 1.  Pepermuntjes
  Het meest voorkomende product dat in de horeca voorkomt. De pepermuntjes worden zowel met een take away meegegeven als aan het eind van een etentje.
 2. Flyer
  De flyer zie je vaak terugkomen als een actie die mee wordt gegeven. Maar wij hebben ze ook als klein menukaart gemaakt met QR-code naar een online menu.
 3. Vetvrij papier
  Hierop kan je de naam van je horeca zaak zo vaak terug laten komen als jij wil. Dit voorkomt ook nog eens dat het vet doorlekt.
 4. Hamburger bakjes
  De bakjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De bovenkant kan je het beste bedrukken, want niemand opent zijn hamburger op de kop.
 5. Noodle, pasta en wok bakjes
  Het gebruik van deze bakjes wordt steeds populairder. Ze kunnen ook gebruikt worden voor salades. Doordat deze vaak makkelijk in de tas in te delen zijn neemt het ook niet veel ruimte in beslag.
 6. Servetten
  De ideale manier om je merk te verspreiden. Deze kunnen ook in je restaurant liggen.
 7. Opfris doekjes
  Na een maaltijd waar je lekker bij hebt kunnen afkluiven of niet, maar je gewoon graag je handen opfrist. Deze doekjes kennen verschillende vormen en geeft je klant een fris gevoel.
 8. Take away tas
  Deze kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Laat het heerlijke eten bezorgen in een tas met jouw horeca naam er op.
 9. Bekers
  Heeft je klant een blikje drinken bij de take away besteld. Doe er een bedrukte beker bij, zodat de klant als deze buiten besteld meteen een beker bij zich heeft.
 10. Bestek
  Hier wordt niet altijd aan gedacht, maar voor je klant kan dit echt een meerwaarde creëren. Als klanten niet hebben gedacht aan bestek terwijl ze buiten zitten en eten besteld hebben.

Persoonlijk advies nodig?

Op zoek naar op maat nodig of hulp nodig bij
het samenstellen van je bestelling? Laat het ons weten!