Automotive

Automotive

7 Toppers om weg te geven in een garage!

 1. Flesje water
  De flesjes water worden vaak van begin lente tot eind herfst weg gegeven bij garages. Hierbij wordt het label van het flesje full colour bedrukt. Wij bieden ook een groene variant van het water pak aan.
 2. Sleutelhanger
  Het is belangrijk om goed stil te staan bij het ontwerp van een sleutelhanger, want het is een product dat lang mee gaat. Voor een garage is het een toepasselijk om weg te geven, bijvoorbeeld nadat een eerste reparatie is uit gevoerd of juist bij de verkoop van een auto.
 3. Kentekenmapje
  Een handige weggever is het kentekenmapje, want deze ligt altijd in de auto. Dit is voor sommige echt een must om in de auto te hebben, zodat ze altijd alles bij de hand hebben in een overzichtelijk mapje.
 4. Ruitenkrabber
  De ruitenkrabber is het ideale relatiegeschenk bij het wisselen van autobanden. Het is toepasselijk en functioneel, de klant zal er altijd blij mee zijn.
 5. Smeerkaartjes
  Onderhoudskaartjes of smeerkaartjes, hoe je het ook noemt, deze zijn een must om weg te geven. Zo kan jouw klant zien na een garage beurt wanneer ze de volgende beurt kunnen verwachten.
 6. EHBO Pakket
  Dit is leuk als je van vaste klanten weet dat ze bijna op vakantie gaan. Zo kan je deze weggeven als ze de laatste check komen doen voor de vakantie, voor een veilige trip.
 7. Parkeerkaart
  De meest onder gewaardeerde weggever van deze top 7. Dit komt doordat deze niet op de voorkant mag worden bedrukt. Alleen vergeten veel dat de parkeerkaart/schijf vaak door de auto slingert, juist door jouw garagelogo zullen de klanten de kaart in één oogopslag gaan herkennen.

Persoonlijk advies nodig?

Op zoek naar op maat nodig of hulp nodig bij
het samenstellen van je bestelling? Laat het ons weten!