fbpx

Skytubes

U kent ze wel, de dansende vrolijke lange slurven die door de wind sierlijk de aandacht trekt van uw bezoekers. Deze skytubes zijn er in 3 verschillende maten te verkrijgen: 6, 7 en 8 meter, deze worden samen geleverd met een blower.  Skytubes zijn een hele lange periode zeer succes vol geweest, dit is door de jaren sterk afgenomen. Dat is voor u als ondernemer een goed teken. Zo bent u echt uniek tijdens een parade, promotie of een ander feestelijke gebeurtenis.

Deze zo genoemde skytubes zijn de ideale eyecatcher door de lengte steekt uw skytube overal boven uit en u hoeft niet bang te zijn dat deze beschadigd. Doordat de skytube meteen gesublimeerd wordt, gaat deze veel langer mee dan een skytube die geprint wordt.

Skytubes zijn makkelijk te verplaatsen, u zet de blower uit en hoeft dan alleen maar de skytube op te vouwen en u zet het handig en compact achterin uw auto. Hetzelfde geldt voor het opzetten, u monteert de skytube aan de blower en zet de blower aan en u bent klaar. Ideaal en gemakkelijk om op een vrolijke manier op te vallen.

Vraag direct een offerte aan: