fbpx

Posters

Uw poster straks uitrollen en ophangen?

Opvallen met een poster, groot of klein? Dat is mogelijk! Trek nieuwe klanten aan en informeer al bestaande klanten met uw posters. Wilt u echt goed en met een professionele look opvallen? Kies dan voor poster met glansafwerking waardoor alle kleuren en details goed zichtbaar zijn.

Waar gebruikt u welk formaat?

Gebruik vooral de kleine posters voor uw openingstijden of om evenementen aan te kondigen. Grotere posters zijn ideaal om de aandacht te trekken in etalages of grote ruimtes. Voor vrijwel alle bedrijven zijn grote, opvallende posters een geweldige manier om evenementen, sales en producten te promoten. Wilt u echt goed opvallen voor een groot evenement kies dan voor de bushokje formaat. Deze komen dan tussen het reclame gedeelte van het bushokje te hangen.

Tips voor het gebruik en ontwerp van u poster.

Voor vrijwel alle bedrijven zijn grote, opvallende posters een geweldige manier om evenementen, sales en producten te promoten. Kapsalons en spa’s kunnen afbeeldingen gebruiken van moderne kapsels of behandelingen.

Inlijsten op uw kantoor, in een bushokje, ziekenhuizen theaters en natuurlijk ook op beurzen als presentatie materiaal. U ziet er zijn genoeg ideeën om een poster op te hangen voor theaters en concertgebouwen zijn posters van films en concerten het mooist te uiten op een groot formaat poster.

*Minimale afname: 50

Vraag direct een offerte aan: