fbpx

Polsbandjes

Polsbandjes heb je in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen.  De polsbandjes worden vaak gebruikt om aan te geven of iemand de juiste leeftijd heeft of geeft iemand toegang tot een bepaald VIP gedeelte. Dit wordt vaak gebruikt bij evenementen, festivals en discotheken. Bij evenementen staan op de bandjes vaak nog een sponsor of slogan. De duur van het festival of evenement kan verschillende keuzes mee brengen in het kiezen van een polsbandje.

 

Verschillende polsbandjes

 Tyvek polsbandjes zijn gemaakt van kunststofvezels die veel lijkt op papier. Het is echter veel sterker en bestendiger. Tyvek polsbandjes zijn voorzien van een hoge kwaliteit plakstrip en fraude preventieve perforatie in de sluiting.

Vinyl polsbandjes zijn van een hoogwaardige kunststof en geeft uw polsbandjes een bijzondere uitstraling. De vinyl polsbandjes hebben  een hoog draagcomfort, heldere opdruk en zijn dagenlang te dragen. De vinyl polsbandjes zijn voorzien van een kunststof druksluiting, welke na één keer sluiten niet meer te openen is.

De textiel polsbandjes zijn de luxe uitvoering onder de  polsbandjes die u ook nog het meest tegen komt zelfs na dat uw festival is afgelopen. De Textiel polsbandjes kunnen een lange tijd worden gedragen. De textiel polsbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten breedtes verkrijgbaar. De bandjes zijn voorzien van een kunststof schuifsluiting.

De siliconen polsbandjes deze bandjes van siliconen kunnen worden hergebruikt voor reclame uitingen. Ze zijn comfortabel en gaan lang mee. De siliconen bandjes zijn waterbestendig  en in verschillende maten verkrijgbaar.

*Minimale afname: 100

Vraag direct een offerte aan: