fbpx

Notitieblok

Gebruikt u ook elke dag een papiertje of notitieblok om even snel iets op te schrijven? Dit papiertje of notitieblok kan ook uw logo en/of slogan bevatten.

Met een notitieblok voorziet u uw klanten/relatie van een extraatje. Bovendien is dit het ideale promotiemateriaal om klanten ongemerkt uw naamsbekendheid te laten vergroten.  Veel mensen nemen het notitieblok mee naar het werk of school om aantekeningen te maken of thuis voor het boodschappenlijstje. Zo bereikt u als ondernemer een breed publiek.

Maar wat zijn nou de voordelen van een notitieblok? Het is relatief goedkoop om een notitieblok te bedrukken met uw logo en/of slogan, daarentegen kan het uw organisatie veel opleveren. De consumenten houden van gratis producten, op welke manier deze ook wordt aangeboden. Het is een compact product waardoor het voor uw vertegenwoordiger(s) makkelijk is om mee te nemen naar bijvoorbeeld de klant.

U eigen creativiteit kwijt in het notitieblok? Dat kan! Door dat het full colour te bedrukken is, kunt u het product indelen naar uw eigen wensen. Doordat u het naar uw eigen huisstijl en wensen ontwikkeld, maakt het aantrekkelijker en herkenbaarder voor uw klant/relatie.

*Minimale afname: 50

Vraag direct een offerte aan: