fbpx

Kleding bedrukken

 

Uw gewenste kledingstuk bedrukt voor teamuitje, feestje, merchandise of voor uw bedrijf.  Bij iedere gelegenheid past wel een bijpassend kledingstuk. Van vrijetijdskleding tot werkkleding en in XXS of een XXXL , alle maten zijn mogelijk, zelfs kindermaten.  Voor ieder budget een bijpassend ontwerp.

Kleding bedrukken is een van de snellere manieren om uw kledingstuk te personaliseren. Hierdoor creëert u een uniek en geheel naar uw smaak gemaakt kledingstuk. Een bedrukking kan overal op het kledingstuk eigenlijk is geen plek te gek.

Wilt u het helemaal naar eigen wens indelen, dan kunt u het shirt ook laten sublimeren. Bij sublimatie wordt het shirt eerst bedrukt en daarna pas in elkaar gezet. Hierbij zijn heel veel mogelijkheden, alles om uw kledingstuk uniek te maken. Door dat het altijd vanaf wit wordt geprint, komen de kleuren er altijd sterk uit.

Als de bovenstaande manieren uw niet aanspreekt om uw logo of slogan op uw kledingstuk te zetten, dan kunt u het ook laten borduren. Dit kan in verschillende maten gedaan worden. Als u uw werkkleding veel draagt dan is een geborduurde versie van uw logo een extra uitstraling die er uit springt. Hoe u uw kleding ook gaat personaliseren, samen gaan we werken aan een creatief proces, zodat u het uiterste uit uw gepersonaliseerde kledingstuk haalt.

*Minimale afname: 1

Vraag direct een offerte aan: