fbpx

Geurhangers

Waarom Geurhangers?

Heeft u wel eens last van vieze geuren in huis, kantoor, in de winkel, in de auto omdat bijvoorbeeld de hond mee geweest is, of blijft die zweet geuren in huis hangen? Dan is een bedrukte geurhanger de oplossing om vieze geuren weg te krijgen uit uw omgeving. Hoewel de naam doet vermoeden verfrist een geurhanger niet de lucht, maar geeft het een speciale sterke geur af. Deze geuren zijn in veel verschillende soorten te verkrijgen om uw omgeving weer fris en fruitig te laten ruiken zodat u nooit meer last heeft van vieze geuren.

Waarom geurhangers bedrukken?

Veel bedrijven laten goedkope geurhangers bedrukken omdat het efficiënte manier is van reclame maken. De bedrukte geurhangers kunnen ook snel en gemakkelijk uitgedeeld worden op bijvoorbeeld evenementen of beurzen en kunnen worden gebruikt door de consument

Er zitten veel voordelen aan geurhangers bedrukken met reclame. Allereerste bereikt u veel mensen voor weinig geld. De bestaande of potentiële klant komt dagelijks in aanraking met uw bedrijfsnaam en diensten. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf een boost krijgen. Het uitdelen van bedrukte geurhanger is buiten alle voorgaande voordelen ook een leuke en unieke manier van reclame maken.

Waar worden de bedrukte geurhangers het meest opgehangen?

De bedrukte geurhangers met logo kunnen eigenlijk op iedere plek opgehangen worden waar u maar wilt. Echter zijn er natuurlijk de meest populaire plekken waar een geurhanger opgehangen wordt. Allereerste is de meest populaire plek aan de achteruitkijkspiegel in de auto.

De geurhanger ophangen in de kantoorruimte of woonkamer komt ook zeer vaak voor. Ook worden geurhangers regelmatig opgehangen in winkels of andere openbare gebouwen. De bedrukte geurhangers wordt opgehangen op bijna alle plekken waar veel geuren samenkomen.

De geurhangers levert net dat verschil in uw kantoor, auto, winkel of in huis.

*Minimale afname: 500

Vraag direct een offerte aan: